13.02.2012

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Grammyler Los Angeles'ta yapılan törenle sahiplerini buldu. Törene ani ölümüyle hayranlarını yasa boğan Whitney Houston damgasını vurdu. Houston, gecede şarkılarıyla anıldı. Gecenin yıldızı ise, 2011'in başarılı ismi Adele oldu. Adele, aday olduğu tüm dallarda yani 6 dalda da ödül kazandı.
48 yaşında hayata veda eden Amerikalı şarkıcı Whitney Houston Grammy ödülleri töreninde anıldı.
Los Angeles'taki gecenin ev sahibi LL Cool J töreni, Houston için bir dua okuyarak açtı.
Jennifer Hudson Houston'ın en ünlü şarkısı "I will always love you"'yu seslendirdi. Törende sahneye çıkan tüm müzisyenler Houston hakkındaki duygularını paylaştı.
Gecede, Houston'ın ölümü nedeniyle hareketli şarkılara ve eğlenceli şovlara da az yer verildi.
Ve ödüller... Gecenin yıldızı, 2011'in başarılı ismi Adele oldu. 23 yaşındaki İngiliz soul şarkıcısı, aday olduğu tüm dallarda yani 6 dalda da ödül kazandı.
"21" adlı albümü "yılın albümü", "Rollıng in the deep" şarkısı da yılın şarkısını ödülünü aldı.
Adele, genç şarkıcı en iyi albüm ödülünü alırken gözyaşlarını tutamadı. Adele aynı zamanda gecede, ses tellerinden ameliyat olduktan sonra ilk kez canlı olarak şarkı söyledi.
Amerikan rock grubu Foo Fighters beş ödülle gecenin en karlı ikinci ismiydi.

16 °C En Yüksek: 27 °C En Düşük: 11 °C |
||||||
| PER | CUM | CMT | PAZ | PZT | SAL | ÇAR |
| 23 °C | 23 °C | 26 °C | 26 °C | 23 °C | 23 °C | 23 °C |
-
Little Broken HeartsNorah Jones -
Turn Me OnFray -
Blood For PoppiesGarbage -
Let It HurtRascal Flatts -
Silenced By The NightKeane

