20.04.2010

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Çağrı Nadir Akalın, 1. Kaptan Özge Tulu ve 2. Kaptan Mine Vatansever Max Fm’de konuğumuz oldu.
Max Fm Morning Show’da Özgür Aksuna’nın konuğu olan Çağrı Nadir Akalın, Özge Tulu ve Mine Vatansever takımları ve başarıları hakkında bilgiler verdi.
Voleybolda İBA Kimya TED Ankara Kolejliler Aroma Bayanlar 1. Ligi’nin yeni temsilcisi olmayı başardı.
Uzun yıllardır kolejde sporcu olan ve şimdi yönetim kurulunda bulunan Akalın takımın bu başarısından ötürü çok mutlu ve memnun olduklarını belirtti.
1999 TED Ankara Koleji mezunu Özge Tulu, önceden kapanan ancak bu yıl yeniden açılan kulübü için çok sevindiğini ve başarılarında bu sevginin önemli payı bulunduğunu belirtti.
Tulu’ya göre voleybol sadece teknik ve taktik işi değil. Özellikle bayanlarda oyunun temelinde sevgi ve saygı var. Tulu, emeğe duyulan saygıyı ve birbirlerine duyulan sevgiyi işi başarmada temel yapı olarak görüyor.
Vatansever de içinde bulunulan ortamın oldukça önemli olduğunu ve kulüplerinde bu ortamı fazlasıyla bulduklarını belirtti. Vatansever kulüp yeniden açıldıktan sonra gelen teklifi hemen kabul ettiğini ve kulübünde çok mutlu olduğunu söyledi. Yönetim kurulunun takıma güvendiğini ve yanlarında bulunduğunu belirten Vatansever, koleje yakışır temsil için uğraştıklarını ve tüm sezon bunu korumak için uğraştıklarını belirtti.
Akalın, A takımının voleybol şubesinin kapatıldığını ve geçen yıl sponsorlukla yeniden açıldıını belirterek; şubenin açıldığı zamandan bu yana şampiyonluğun hedeflendiğini ve şampiyonluğun deneyimli oyuncular ve ekiple birlikte güven ve birlik duygusu ile kazanıldığını vurguladı.
Tulu’ya göre kolej ruhunu yansıtmak ve yaşamak için çabalayan kişiler oyuncu olarak seçiliyor. Tulu, her zaman başarılı ve sağlam dostlukları olan bir grup olduklarını ve bu nedenle şampiyonluk hedefine yaklaşmak ve bu yolda namağlup olmak adına çok çalıştıklarını belirtti.
Vatansever ise 1. Kaptan Özge’nin kızlar arasındaki dengeyi çok iyi ve sağlam kurduğunu ve onlara düşenin sadece ona yardımcı olmak olduğunu belirtti.
Takımın bundan sonraki hedefleri 1. ligde kalıcı olmak ve Avrupa Kupası’nı kazanmak.
Akalın, sponsor İBA Kimya’nın sporcuların her zaman yanında olduğu için farklı anlamda bir sponsorluk gerçekleştirdiğini belirterek, takımı destekleyen herkese teşekkür etti ve şampiyonluğu gerçekten hakettiklerini açıkladı.
Özge Tulu ise son olarak, 1. Lig’de başarılı olmayı hedeflediklerini belirterek yanlarında olan herkese teşekkür etti.
Haber: Ayşegül ALTAŞ


