Yeni James Bond, Idris Elba mı ?

Yeni James Bond, Idris Elba mı ?

Serinin 2019'da vizyona girecek 25. filminde 5. kez 007'yi canlandıracak olan Daniel Craig sonrası için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Danny Boyle'un yönetmenliğini üstlendiği ve Daniel Craig'in son kez James Bond olarak karşımıza geleceği 25'inci Bond filminin çekimleri yakında başlayacak ama şimdiden bir sonraki Bond için kulislerde isimler konuşulmaya başlandı.

Idris Elba, yeni James Bond için en güçlü aday olarak gözüküyor.

Daily Star'ın James Bond serisinin şu anda başında olan Barbara Broccoli ile yaptığı röportajda, "Beyaz olmayan bir Bond için doğru zaman" açıklamasıyla bu ihtimal daha da kuvvetlendi.

Idris Elba'nın attığı "Ben Elba, Idris Elba" tweet'iyle James Bond'a gönderme yaparak dedikoduları bir adım daha öteye götürdü.

Idris Elba kimdir ?

Oyuncu; yapımcı, şarkıcı, rapçi ve DJ olan Idris Elba 6 Eylül 1972'de Londra'da dünyaya geldi. İlk okul eğitimine Caning Town'da bir okulda başladı ve oyunculuğa burada merak sardı. Genç yaşlarında barlarda DJ'lik yaptı. 20'li yaşlarının başında İngiliz ve Amerikan filmlerinde yer almaya başladı. The Wire dizisindeki uyuşturucu baronu rolü Stringer ve Luther dizisindeki John Luther karakteri ile ün kazandı. Luther'deki etkileyici performansıyla 2011 Altın Küre En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Daha sonra American Gangster, Mandela: Özgürlüge Giden Uzun Yol, The Losers, Thor, Prometheus ve Pacific Rim gibi büyük yapımlarda yer aldı. 2015 yapımı Beasts of No Nation filmindeki Commandant rolü ile 73. Altın Küre Ödülleri En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve 69. BAFTA Ödülleri En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu da dahil olmak üzere birçok adaylık elde etti. Bir yıl sonra Star Trek Sonsuzluk, Thor: Ragnarök gibi filmlerde yer aldı. Son olarak Avengers: Infinity War ile seyirci karşısına çıkan Idris Elba, bu yıl Turn Up Charlie dizisiyle ekranda, 2019'da Hobbs and Shaw ile beyazperde de olacak.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler