Twitter'dan kullanıcılara para kazandıracak güncelleme

Twitterdan kullanıcılara para kazandıracak güncelleme

Twitter, yeni bir güncelleme ile Periscope uygulaması üzerinden canlı yayın yapan kullanıcıların para kazanmaya başlayacağını açıkladı. Google'ın video hizmeti YouTube ile rekabet edecek olan bu güncelleştirmenin amacı internetteki yeni yetenekleri keşfetmek.

Twitter'ın bünyesinde bulunan canlı yayın hizmeti Periscope üzerinden kullanıcılar, artık sanal bir para birimi olan satın alabilecekleri çeşitli kalpleri izledikleri yayıncılara gönderebilecekler.

175 dolar değerinde kalp yollanan yayıncılar ‘süper yayıncı’ ünvanını kazanacak ve kazançlarını nakite çevirme hakkına sahip olacak.

Twitter, ücretlerin ve ödeme işlemlerinin ardından, yayıncıların geriye kalan gelirin yaklaşık yüzde 70'ini alacağını duyurdu.

Periscope mühendisi Sara Haider, “Amacımız bütün yayıncıların bu uygulama üzerinden para kazanabilmesi" dedi.

Canlı yayın izleyici sayısını açıklamayan Twitter, 2015'te başlattığı Periscope uygulamasının, 2017’nin ilk üç ayında 77 milyon saatlik canlı yayın akışına ev sahipliği yaptığını söyledi.

İlk olarak sadece Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kullanıcılara sunulacak olan özellik, çok yakında diğer ülkelere de getirilecek.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.