THY uçağı Nepal'de pistten çıktı

THY uçağı Nepalde pistten çıktı

İstanbul-Katmandu seferini yapan ve 224 yolcusu ile 11 mürettebatı olan uçak, iniş yaptıktan sonra pistten çıktı, 1 yolcu hafif yaralandı. Uçağın çekilmesi için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Nepal'in başkenti Katmandu'ya giden TK 726 sefer sayılı THY'ye ait Airbus 330 tipi uçak, iniş yaptıktan sonra yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan pistten çıktı.

Uçuş personeli ve yolcular güvenli bir şekilde tahliye edilerek terminale alınırken, bir yolcunun hafif yaralandığı bildirildi.

THY'den yapılan açıklamada, İstanbul'dan Nepal'in başkenti Katmandu'ya giden TK 726 sefer sayılı, 224 yolcusu ve 11 mürettebatı bulunan uçağın, inişten sonra pistten çıktığı belirtildi.

Olaydan sonra yolcuların ve uçuş ekibinin güvenli şekilde tahliye edilerek terminale alındığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Olayda bir yolcumuz hafif yaralanmış olup hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Uçağın bulunduğu bölgeden çekilmesi için gerekli tedbirler alınmış ve çalışma başlatılmıştır. Olayın nasıl meydana geldiği yapılacak teknik incelemeyle belirlenecektir."

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.