The Witcher 3 Türkçe oluyor

The Witcher 3 Türkçe oluyor

The Witcher 3: Wild Hunt Türkçe dil seçeneğine sahip olacak. Ancak oyunu Türkçe oynamak istiyorsanız The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year sürümüne sahip olmanız gerekiyor.

Sony'nin PlayStation oyunları başta olmak üzere birçok oyunu Türkçe'ye resmi olarak çeviren 23 Studios ekibi, The Witcher 3: Wild Hunt'ın yakında gelecek Game of the Year sürümünün resmi olarak Türkçe olacağını duyurdu.

Türkçe The Witcher 3, Game of the Year ile gelecek

The Witcher 2: Assassins of Kings'in Enhanced Edition sürümünde olduğu gibi, The Witcher 3'ün Game of the Year sürümü ile birlikte oyun tamamen Türkçe olacak. Bu sürümün en büyük özelliği ise; The Witcher 3: Wild Hunt'ın tüm DLC'lerini ve eklentilerini içerisinde barındırıyor olması.

Yeni güncelleme ve oyunun Game of the Year sürümü, oyunun tüm DLC'lerini de kapsayacak ve ana oyun da başta olmak üzere The Witcher 3: Wild Hunt tamamen Türkçe altyazılı olacak.

The Witcher 3: Wild Hunt'ın Game of the Year Edition sürümü ise 30 Ağustos 2016 tarihinde piyasadaki yerini alacak. Aynı gün içerisinde de oyunun Türkçe dil paketi için yeni bir güncelleme yayınlanacak ve böylelikle oyunu herkes Türkçe oynayabilecek.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler