Rihanna, babasına dava açtı

Rihanna, babasına dava açtı

Ünlü şarkıcı Rihanna, babası Ronald Fenty’ye soyadını ticari marka olarak kullandığı için dava açtı.

30 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, mahkemeye sunduğu dosyalarda, Fenty adını iş yatırımlarında kullanma hakkının kendisinde olduğunu iddia etti.

Rihanna, babasını, 2017’de kurduğu yetenek ajansına Fenty Entertaintment adını vererek telif hakkını ihlal etmekle suçladı.

Rihanna, babası ve aynı zamanda iş ortağı olan Ronald Fenty’nin, kendisini marka temsilcisi ilan ettiğini de iddia etti.

Ünlü şarkıcı, babasını Fenty ismini butik oteller zincirinde de kullanmakla suçladı.

Rihanna’nın avukatları, Ronald Fenty’ye defalarca bu adı kullanmayı durdurması için talepte bulunduklarını ancak olumlu yanıt alamadıklarını belirtti.

Avukatlar, mahkemeden, Ronald Fenty’ye Fenty adını ticari marka olarak kullanmayı yasaklamasını ve Rihanna’ya verdiği ticari zararı ortadan kaldırmasını talep etti.

Tam adı Robyn Rihanna Fenty olan ünlü şarkıcı, Fenty soyadını pek çok iş projesinde kullandı. En bilinen işi ise 2017’de kurduğu Fenty Beauty markası oldu. Ardından Savage X Fenty adıyla iç çamaşırı markası oluşturdu.

Babasıyla çalkantılı bir ilişkisi olan Rihanna, son yıllarda yakın bir ilişki kurmuştu. Ancak Rihanna’nın babasını dava etmesiyle birlikte baba kızın arasının yeniden açıldığı ortaya çıktı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler