PS4 için resmi klavye mouse çıkıyor

PS4 için resmi klavye mouse çıkıyor

PlayStation 4'te eğer klavye ve mouse kullanarak oyunları oynamak istiyorsanız, PlayStation yeni TAC Pro'yu tanıttı. Playstation için resmi klavye mouse desteği geliyor.

Aslında uzun süredir oyuncular PlayStation 4 üzerinde klavye ve mouse oyun oynuyor. Piyasada bu ikiliye destek veren ürünler bulunuyor ve gamepad'e ısınamayanların tercihi oluyor.

TAC Pro, mekanik klavye ile mouse'tan oluşan PlayStation 4 ve PlayStation 3'e bilgisayar tarzı kontrol şeması getiriyor. Konsol sisteminin ayarları Dualshock için özel olarak optimize edilmiş durumda. Böylece her PS4 oyununu rahatça bu ürün üzerinden oynayabileceksiniz.

USB ile sisteme bağlanan TAC Pro, PS4, PS3 ve PC ile tam uyumlu biçimde çalışıyor. Özellikle oyuncuların halen rahat edemediği FPS türündeki yapımlar için tasarlanmış.

Tamamen programlanabilir bir cihaz olacak olan TAC Pro ile mouse hassasiyetini, analog butonları baz alarak ayarlayabilirsiniz. Tüm tuşlar, cihaza özel ekrandan ve PC uygulamasından ayarlanabiliyor.

TAC Pro'nun optik mouse'u 3200 DPI değeriyle size ciddi bir hız sağlayacak gibi görünüyor. Aynı zamanda mouse üzerinde Quick ve Snipe adında iki tuş bulunacak. Hızlı tepki vermeniz gereken anda veya keskin nişancı görüşüne geçtiğimizde özel DPI değerlerimiz olacak.

TAC Pro için belirlenen çıkış tarihi 15 Kasım ve ön sipariş fiyatı 149.99 dolar. Ürünün Türkiye'ye ne zaman geleceği ve hangi fiyatla satılacağı şimdilik belirsiz.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler