Max Fm'in radyo sponsorluğunda Pınar Ayhan'dan yepyeni bir müzikal belgesel...

Max Fmin radyo sponsorluğunda Pınar Ayhandan yepyeni bir müzikal belgesel...

Geçen yıl, Orada Duruverseydi Zaman adlı müzikal belgesel ile sanatseverleri zamanda yolculuğa çıkartan Pınar Ayhan, bu kez yeni bir oyun ile perde açıyor.

Max Fm'in radyo sponsorluğunda gerçekleşen, Mustafa Kemâl'in yaşam öyküsünü anlatan müzikal belgeselin adı "Orada Duruverseydi Zaman - Kemâl"...

Oyun, "İnsan Atatürk" ile bizi bir kez daha tanıştıracak.

"Tarih çok şey anlatır ama saklar da" diyerek yola çıkan müzikal belgesel, Mustafa Kemâl'in yaşam öyküsünden az bilinen kesitleri, doğru bilinen yanlışları, çok iyi bilinen ama üzerine çok fazla düşünülmeyenleri sahneye taşıyacak. Orada Duruverseydi Zaman- Kemâl, Pınar Ayhan'ın ikinci müzikal belgesel projesi...

Kemâl, 26 Aralık Salı akşamı saat 20.00'da Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde Gala yapacak.

​Projesi Pınar Ayhan'a ait olan Orada Duruverseydi Zaman- Kemâl'in Araştırma ve Metin Yazarlığı'nı Banu Mertyürek Güler, Proje Koordinatörlüğünü Lale Sabuncuoğlu, Yapımcılığını Sühan Ayhan, Kostüm Danışmanlığını ise Esra Başıbüyük gerçekleştiriyor. Gösterinin afiş ve posterlerinde kullanılan resim, ressam Nevin Keskin Dalyan tarafından bu projeye özel olarak yaratıldı.

Radyo sponsorluğunu Max Fm'in üstlendiği projede, sahnede Pınar Ayhan'a 5 kişilik bir orkestra eşlik ediyor.

Orkestra ise Özge Erdem ( Keman), Erdinç Aktuğ (Perküsyon ), Evren Kalaycıoğlu (Piyano), Murat Işık (Bağlama/Ud/Buzuki), Mustafa Cihan Aslan (Klarnet) gibi deneyimli müzisyenlerden oluşuyor.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.