Max Fm'in radyo sponsorluğunda düzenlenen CBL Ankara'da 13. haftanın ardından

Max Fmin radyo sponsorluğunda düzenlenen CBL Ankarada 13. haftanın ardından

Max Fm'in radyo sponsorluğunda gerçekleştirilen Kurumlararası Basketbol Ligi Ankara’da sezonun 13. Haftası, oynanan 6 maçla geride kaldı. Man, TCDD, Aselsan, TAI, Denizbank ve TKDK takımları haftayı galibiyetle tamamladı.

TAI, Roketsan karşısında elde ettiği galibiyetle yenilmezlik unvanını korumayı başararak E Grubu’ndaki liderliğini sürdürdü. F Grubu’nda ise Man, EPDK karşısında tüm maçı faul sorunu yaşamadan 5 oyuncu ile oynayarak önemli bir galibiyete uzandı ve gruptaki liderliğini devam ettirmeyi başardı. TKDK takımı da uzun bir aranın ardından kazanarak galibiyet sayısını ikiye çıkarttı ve play-off eleme turu için şansını korudu.

Sezonun 13. haftasında normal süresi 51-51 biten maçta Thales takımını 62-51 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alan TCDD “Haftanın Takımı” oldu. TCDD takımının Antrenörü Necdet Oral “Haftanın Antrenörü” seçilirken yine aynı takımda yer alan Mertcan Güzelipek ise 43 dakika sahada kaldığı maçta 21 sayı-10 ribaund-8 asist-4 top çalmalık performansı ile galibiyetin mimarları arasında yer aldı ve “Haftanın Oyuncusu” oldu.

Haftanın 5'inde ise şu isimler yer aldı:

Sinan Savaş (Man)
Emre Yüksel (Denizbank)
Akın Yılmaz (TAI)
Murat Neslihanoğlu (TKDK)
Mertcan Güzelipek (TCDD)

13.Hafta Maç Sonuçları

Aselsan-TC Merkez Bankası: 73-43
TAI-Roketsan: 81-51
Denizbank-Oyak:69-60
EPDK-Man:49-60
SSM-TKDK:37-71
TCDD-Thales:63-51(U)

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler