Max Fm'in radyo sponsorluğunda "3. Kolejli İş Dünyası Zirvesi"

Max Fmin radyo sponsorluğunda 3. Kolejli İş Dünyası Zirvesi

3. Kolejli İş Dünyası Zirvesi, Max Fm'in radyo sponsorluğunda 11-13 Haziran tarihleri arasında, Kolejli İşadamları Derneği tarafından TED Ankara Koleji İncek Kampüsünde düzenlenecek.

TED okullarının iş dünyasındaki gücünü arttırmayı hedefleyen Kolejli İşadamları Derneği, okullarına bağlılıklarıyla ünlü TED Kolejlileri her yıl bu zirvede buluşturuyor.

Kolejli İş Dünyası Zirvesine her yıl 150'nin üzerinde firma katılırken, zirve 5.000’e yakın ziyaretçi ağırlıyor.

Kolejli firmaların stant açacağı 3. Kolejli İş Dünyası Zirvesi; tüm TED okulları mezunlarına, öğrencilerine, üniversite öğrencilerine, velilerine - tüm Kolej camiasına - ve halka açık olacak.

“Kolejli En İyilerle Çalışır” fikrinin bir kere daha hayata geçeceği zirvede; Kolejli firma sahipleri birbirleriyle iş olanakları sağlarken, ziyaretçiler Kolejli firmaları tanıyabilecek.

Ekonomi, siyaset ve iş dünyasından çok başarılı ve değerli konuşmacıların katılacağı konferansların yanısıra; müzik dinletileri ve sanat etkinlikleri de olacak.

Max Fm'in radyo sponsorluğunda düzenlenen 3. Kolejli İş Dünyası Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi için www.kidzirve.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Derleme: Nilüfer Kızılkaya

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler