Marion Cotillard sessizliğini bozdu

Marion Cotillard sessizliğini bozdu

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in arasına giren 'ikinci kadın' olduğu iddia edilen ve evliliğin bitmesine neden olmakla suçlanan Fransız oyuncu Marion Cotillard konu hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Marion Cotillard, ikinci çocuğuna hamile olduğunu doğruladı. Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Fransız oyuncu, hem hamileliği hem de Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanmasında ‘ikinci kadın’ olarak rolü olduğu iddialarına yanıt vedi.

40 yaşındaki Oscar'lı oyuncu şunları yazdı:

"Son 24 saattir devam eden ve benim içine çekildiğim haberler hakkında bu benim ilk ve tek tepkim. Bu tarz şeylere ciddi olarak yorum yapmazdım ama bu durum sevdiğim insanları ve etkiliyor, konuşmak zorundayım. İlk olarak, çok yıl önce hayatımın erkeğiyle, oğlumuzun ve beklediğimiz bebeğimizin babasıyla tanıştım. O benim aşkım, dostum, ihtiyacım olan tek şey. İkincisi, beni mahvolmuşum gibi gösterenler, çok iyiyim, teşekkür ederim. Bu açıklama üzüntü vermiyor. Hızla yargılamaya geçen tüm medyaya ve nefret edenlere, içtenlikle acil şifalar diliyorum. Son olarak, her ikisine de derin bir saygı duyduğum Angelina ve Brad için bu fırtınalı anlarda huzuru bulmalarını diliyorum. Sevgilerimle, Marion."

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler