LG Stylus 2 Plus tanıtıldı

LG Stylus 2 Plus tanıtıldı

LG, Stylus serisi telefonlarına devam ediyor.

Şubat ayında gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi’nde Stylus 2 akıllı telefonu tüketicilerin beğenisine sunan LG’den bu defa Stylus 2 Plus modeli geldi.

Stylus 2 Plus’a geçişte LG’nin kayda değer bir donanım yükseltmesi gerçekleştirdiğini görüyoruz. Ekran boyutu 5.7 inç seviyesinde tutulan telefonda IPS tabanlı panel bu defa Full HD olarak karşımıza çıkıyor.

Stylus 2’de dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisini kullanan LG, Plus modelinde sekiz çekirdekli Snapdragon 430’a geçiş yapıyor.

Stylus 2’de 1.5-2GB RAM/16GB depolama şeklinde belleğe yer veren LG, Plus modelinde 3GB RAM/32GB dahili depolama kullanıyor.

LG Stylus 2 Plus’ta 3.000 mAh kapasiteli pil yer alırken, telefon Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çıkış yapıyor. 16 magapiksel arka, 8 megapiksel ön kamera, çift SIM kart ve 4.5G LTE, Stylus 2 Plus’ta dikkat çeken diğer özellikler.

Telefona eşlik eden kalemin yetenekleri hatırlayacak olursanız; Stylus 2 modelinde artırılmıştı. Kalem artık nano kaplamalı ve yuvasından çıkarıldığında Pop Memo ve Pop Scanner gibi özelliklere anında erişilebiliyor.

LG Stylus 2 Plus haziran ayında raflarda olacak. Telefonun fiyatı 340 dolar olarak açıklandı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler