'İkinci bir şans istedi' !

İkinci bir şans istedi !

Brad Pitt’in, kendisine boşanma davası açan eşi Angelina Jolie’den ikinci bir şans istediği öne sürüldü.

Brad Pitt’in kendisine boşanma davası açan Angelina Jolie için, “Kaçık ama onu hala seviyorum” dediği iddia edildi.

The Sun’un haberine göre, 52 yaşındaki Oscar’lı aktör, evliliğinde ikinci bir şans istedi ancak Jolie’nin yakın arkadaşları tarafından beyni yıkanarak onlarla bir cadılar meclisi kurduğunu söyledi.

Pitt’in, eşinin İngiliz siyasetçi William Hague’un eski iş arkadaşları Arminka Helic (48) ve Chloe Dalton’la (37) görüşmesinden ve bu kişilerin Jolie’nin siyasi kariyerine yardım etmelerinden rahatsız olduğu, tatilde tartışmalarına yol açtığı öne sürüldü.

Gazetenin iddiasına göre Pitt, Bosnalı eski mülteci Arminka Helic’le eşinin sürekli görüşmesinden hiç hoşlanmadı.

The Sun’a konuşan bir kaynak, “Brad, kadınları cadı olarak görüyordu. Arminka’nın bazı kararlarına öfkeleniyordu” dedi.

Aynı kaynak, “Brad, aileyle birlikte her yere seyahat eden Arminka ve Chloe’nin, başından beri Angelina’nın beynini yıkadığına inanıyor. Londra’daki evde ettikleri kavga dillere destandı. Tam bir kırılma noktasıydı” şeklinde konuştu.

“Onlar her zaman kararlarını birlikte alırlardı, birden Angelina iki danışmanıyla almaya başladı. Brad, kendini aniden bir siyasetçiyle evli gibi hissetti” dedi.

Angelina Jolie’nin İngiltere’de Barones olmak ve Lordlar Kamarası’nda bir koltuk edinmek için eski Dışişleri Bakanı William Hague ile bir kampanya üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Arminka Helic’in ‘Angie Takımı’nda muhtemelen anahtar üye olduğu, 41 yaşındaki Oscar’lı aktrisin Brad Pitt’ten boşanma kararında etkili olduğu iddia edildi.

Daily Mail’e konuşan bir kaynak, Helic’i akıllı, güçlü ve kusursuz bir şekilde sadık olarak tanımladı. Ayrıca Helic’in Jolie’nin yardımcısı, danışmanı ve dostu olduğunu söyledi.

İddiaya göre Jolie, 2014 yılında Lordlar Kamarası’na kabul edilmek için Helic’in izinden gitti. Sık sık birlikte seyahat ettiler. Son seyahatleri geçen yaz Hollanda’daki Uluslararası Suç Mahkemesi’ne ve seçim zamanı Burma’ya oldu.

Helic’in resmi olarak Angelina Jolie’nin yardım derneği olan Jolie Pitt Dalton Helic’in (JPDH) başkanı olduğu biliniyor.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.