Hulk'u canlandıran Mark Ruffalo’dan Boris Johnson'a Brexit cevabı

Hulku canlandıran Mark Ruffalo’dan Boris Johnsona Brexit cevabı

Brexit sürecindeki ülkesini süper kahraman Hulk’a benzeten İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a yanıt, yeşil devi canlandıran Mark Ruffalo’dan geldi: Hulk, ekibiyle birlikte olduğunda en iyi işini çıkarıyor yalnızken ise tam bir felaket.

ABD’li oyuncu Mark Ruffalo, ‘İngiltere’nin AB kelepçelerinden aynı Hulk gibi kurtulacağını’ savunan Boris Johnson’a ‘yeşil devin' ekibiyle birlikteyken daha iyi olduğunu hatırlattı.

12 yıl boyunca süper kahraman karakterine hayat veren Ruffalo, Twitter’dan paylaştığı mesajda şunları yazdı:

“Boris Johnson, Hulk’ın sadece insanlığın yararı için savaştığını unutuyor. Kızgın ve güçlü, aynı zamanda kalın kafalı ve yıkıcı olabiliyor. Hulk, ekibiyle birlikte olduğunda en iyi işini çıkarıyor yalnızken ise tam bir felaket” dedi.

Ruffola ayrıca Hulk’ın her zaman Dr. Banner’ın bilimsel ve mantıklı tarafına sahip olduğunu da söyledi.

​Boris Johnson, The Mail gazetesine yaptığı açıklamada, İngiltere'nin kızdığında yeşil dev Hulk'a dönüşen Dr. Robert Bruce Banner karakterine benzediğini söylemişti.

Johnson, "Banner, kelepçelenmiş olabilir ancak tahrik edildiğinde bu kelepçeleri kırıp atar. Hulk, kelepçeler ne kadar sıkı olursa olsun her zaman bunlardan kurtuldu. Bu durum, bu ülke için de geçerli. 31 Ekim'de (AB'den) çıkacağız" demişti.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.