Fuckup Nights Ankara Vol.22 MaxFM’in medya sponsorluğunda If Performance Hall'da

Fuckup Nights Ankara Vol.22 MaxFM’in medya sponsorluğunda If Performance Hallda

Her başarı hikayesinin, bir çok başarısızlığın sonucunda doğduğunu biliyor musunuz?

28 Ocak Pazartesi akşamı IF Performance Hall’da gerçekleşecek Fuckup Nights Ankara Vol.22 etkinliğinin konuşmacıları; psikolog, köşe yazarı ve Akademi 35 kurucusu Kutay Ürkmen, Teknokent Girişim Destek ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürü İlknur İlkyaz Gül ve Dreamstalk kurucusu Semih Yalman.

Gecenin moderatörü ise her zamanki olduğu gibi Mehmet Auf.

MaxFM’in medya sponsorluğunda düzenlenen etkinliğin saati 20.00.

Fuckup Nights Hakkında:

Fuckup Nights başarı yolunda yaşanan başarısızlık hikayelerinin, hikayenin sahibi tarafından içtenlikle paylaşıldığı, sorgulandığı, kutlama havasında geçen küresel bir hareket. Dünyada 304 şehirde ve 80 ülkede yapılıyor.

FuckUp Nights Ankara, başarı hikayelerinin gururlu ama yalnız atmosferine iddialı bir karşı çıkma şekli! Başarısızlıkların samimi şekilde aktarıldığı etkinlik, ilham verici ve eğlenceli bir atmosfere sahip. FuckUp Nights, gerçek başarısızlığın pes etmek olduğunun ve pes edene kadarki başarısızlıkların bir adım olduğunun altını çiziyor. Doğru ve yanlışlar göreceli, paylaşımlar ise kıymetli... Ne de olsa, yapılan doğruyu tekrarlamanın tek bir yolu var. Yapılan yanlışı tekrarlamamanın ise binlerce heyecanlı ve farklı yolu !

FuckUp Nights Nedir ?

'Fuck up’; faka basmak, çuvallamak, iş batırmak, özetle yaptığın her ne işse umulmadık bir şekilde başarısız olmak demek. FuckUp Nights ise; başarısız olmuş girişim ve projelerin hikayelerinin paylaşıldığı, sorgulandığı, kutlama havasında geçen küresel bir hareket.

Neler Olacak ?

Motivasyonel, konuşmacı, yazar, davranış bilimleri araştırmacısı Mehmet Auf moderatörlüğünde üç 'fuck up' tecrübesi yaşayan girişimci / iş insanı bu etkinlikte deneyimlerini paylaşacak. Neden başarısız olduklarını, şimdiki akılları ile neyi farklı yapacaklarını 15 dakika içinde apaçık ortaya dökecekler.

Hep birlikte, yapılan yanlışlara alternatif, heyecanlı ve farklı yollar bulacağız ve başkalarının ‘fuck up’ larından dersler çıkaracağız.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler