Dolores O'Riordan hayatını kaybetti

Dolores ORiordan hayatını kaybetti

Ünlü İrlandalı grup The Cranberries’in vokalisti Dolores O’Riordan’ın 46 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Grup adına konuşan sözcü, sanatçının Londra’dayken “aniden” hayatını kaybettiğini söylerken, ölüm sebebini ise paylaşmadı.

The Cranberries, son olarak eski şarkılarının akustik ve orkestral yorumlarının yer aldığı Something Else isimli kaydı geçtiğimiz yıl yayınlamıştı. O’Riordan, bunun haricinde The Smiths’ten Andy Rourke’la birlikte yer aldığı projesi D.A.R.K.’la Science Agrees isimli bir albüm yayınlamıştı.

O'Riordan'ın yayıncısı, müzisyen ve The Cranberries'ten ekip arkadaşlarının kısa bir sürekliğine yeni albüm kayıt çalışmaları için Londra'da olduğunu belirterek, O'Riordan'ın ailesinin şu anda "yıkılmış" bir durumda olduğunu ve bu zor zamanda özel yaşamlarına saygı duyulmasını istediklerini söyledi.

İrlandalı rock yıldızı son dönemde D.A.R.K. isimli rock grubuyla da birlikte çalıştığı ve O’Riordan’ın cansız bedeninin Londra’daki otel odasında bulunduğu ifade edildi. O’Riordan’ın ölüm sebebi hakkında bir açıklama yapılmazken incelemelerin devam ettiği açıklandı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.