CBL Ankara’da şampiyon TC Merkez Bankası

CBL Ankara’da şampiyon TC Merkez Bankası

Ankara'da bu yıl ilk kez düzenlenen CBL Ankara Kurumlararası Basketbol Ligi’nde TC Merkez Bankası yenilmezlik ünvanını koruyarak şampiyon oldu.

CBL Ankara Kurumlararası Basketbol Ligi’nde TC Merkez Bankası final maçında Roketsan’ı 56-42 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Oynadığı 12 maçta yenilgi yüzü görmeden CBL Ankara’nın ilk şampiyonu olan TC Merkez Bankası’nda Mutlu Gazel final maçının “En Değerli Oyuncusu” seçildi.

Bu maç öncesinde oynanan karşılaşmada rakibi Türk Telekom’u 70-47’lik skorla mağlup eden Güven Hastanesi ise 2015-206 sezonunu üçüncü olarak tamamladı.

Final maçının ardından düzenlenen kupa töreninde Şampiyon TC Merkez Bankası’na kupa ve madalyalarını TED Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve TC Merkez Bankası Genel Müdürü Sinan Binbir verirken, ikinci olan Roketsan kupa ve madalyasını Kemal Yüce ve Roketsan Genel Müdür Yardımcısı Hayri Torun’un elinden aldı.

TC Merkez Bankası’nda forma giyen Mutlu Gazel final maçının “En Değerli Oyuncusu” seçilirken ödülünü CBL Ankara Kurucusu Ersin Eroğlu’nun elinden aldı.

Mutlu Gazel ödül töreni sonrasında; hedeflerinin henüz bitmediğini belirti ve “Çok çalıştık, emek verdik, tüm sezon ailelerimizden ve işimizden kalan zamanda iyi antrenman yaparak bu şampiyonluğu hak ettik. Namağlup olarak sezonu altın madalya ile tamamlamış olmaktan da son derece mutluyuz. Daha hedefimiz bitmedi, şimdi Antalya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda da elimizden gelenin en iyisini yapıp sezonu 2 kupa ile tamamlamak istiyoruz. Son olarak kazandığım MVP ödülü için tüm takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Onlarsız bu ödülü kazanamazdım” dedi.

  • CBL Ankara’da şampiyon TC Merkez Bankası
  • CBL Ankara’da şampiyon TC Merkez Bankası
  • CBL Ankara’da şampiyon TC Merkez Bankası
  • CBL Ankara’da şampiyon TC Merkez Bankası

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.