Çankaya'da "İklim, Çevre ve Çocuk Şenliği"

Çankayada İklim, Çevre ve Çocuk Şenliği

Çankaya Belediyesi, Avrupa Komisyonu'nun "Ufuklar 2020 Araştırma ve İnovasyon Çerçeve Programı" (HORİZON 2020 Programı) Doğa Temelli Projeler/Çözümler (Nature4Cities Project) kapsamında “İklim, Çevre ve Çocuk Şenliği” düzenleyecek.

İklim, Çevre ve Çocuk Şenliği, Çankaya Belediyesi kreşlerinde eğitim alan çocukların katılımıyla 21 Eylül Cumartesi günü Kuğulupark’ta gerçekleşecek.

İklim krizinin Ankara'da ve Çankaya'da etkilerini azaltmaya yönelik iklim değişikliği ile uyum ve mücadele stratejisi doğrultusunda, iklim çevre enerji alanında bir dizi projeyi hayata geçiren Çankaya Belediyesi, uluslararası alandaki gelişmeleri takip ederek gündeme gelen yerel strateji dokümanlarını kendi çalışmalarının temel çıkış noktası olarak uyguluyor.

Zirvenin ve iklim tartışmalarının gündemde olacağı bir dönemde, Çankayalı Çocukların iklim ve çevre alanındaki duyarlılıklarını öne çıkaracak İklim, Çevre ve Çocuk Şenliği, kamuoyuna daha yaşanabilir bir çevre için mesajlar verecek.

Şenlikte; iklim ve çevre, geri kazanım ve su atölyeleri yanında yürüyen ağaçlar, canbazlar, yarışmalar ve oyunlarla hızla değişen iklim sorununa farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.