Billboard Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

Billboard Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

Kelly Clarkson’ın sunuculuğunu yaptığı ve Kendrick Lamar’la Ed Sheeran’ın 6’şar ödülle domine ettiği Billboard Müzik Ödülleri, Las Vegas’ta sahiplerini buldu.

Müzik dünyasının kalbi Las Vegas'ta attı. Billboard Müzik Ödülleri'ne bu yıl İngiliz şarkıcı Ed Sheeran damgasını vurdu. Ed Sheeran geceden 6 ödülle ayrıldı. En iyi sanatçı, en iyi erkek şarkıcı, top hot 100 listesi kazananı, en çok satan şarkıcı, radyolarda en çok çalan şarkıcı ve radyolarda en çok çalan şarkı ödüllerini topladı.

Turnede olduğu için ödül törenine katılamayan Ed Sheeran bir mesaj yayınladı.

Sheeran, "Ödül için çok teşekkür ediyorum, bu ödülü alacağımı düşünmüyordum, hayatımda ilk kez Billboard Ödülü'nü alıyorum. Keşke orada olup ödülümü alabilseydim" dedi.

En iyi kadın şarkıcı ödülünü alan isim ise Taylor Swift oldu. Swift, en çok satan albüm ödülünü de aldı. En iyi yeni sanatçı; Khalid, en iyi grup/ikili; Imagine Dragons, en çok şarkısı çalınan şarkıcı ise; Kendrick Lamar oldu. Lamar geceden 5 ödülle ayrıldı.

Geceden en çok ödülle ayrılan isimlerden biri de Bruno Mars oldu. Sanatçı, en iyi R&B şarkıcısı, en iyi R&B erkek şarkıcısı, en iyi R&B albümü ve en iyi R&B turnesi ödüllerine layık görüldü. En iyi R&B kadın şarkıcısı da Sza oldu.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler