"Babası, Michael Jackson’a kimyasal hadım uyguladı"

Babası, Michael Jackson’a kimyasal hadım uyguladı

Pop müziğin kralı Michael Jackson’ın hayatını kaybetmesinin üzerinden dokuz yıl geçmesine rağmen hayatına dair hâlâ yeni iddialar ortaya atılıyor.

Ünlü şarkıcının doktoru Conrad Murray, baba Joe Jackson’ın, sesini koruması için Michael Jackson’a kimyasal hadım uyguladığını öne sürdü.

2009 yılında hayata veda eden Michael Jackson'ın doktoru Conrad Murray, şarkıcının hem babası hem de menajeri olan Joe Jackson ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Sputnik Türkiye'nin haberine göre Doktor Murray, Michael Jackson'a babası Joe Jackson tarafından kimyasal hadım uygulandığını iddia etti.

Joe Jackson'ın çocuklarına karşı çok acımasız bir baba olduğunu belirten Murray, "O çocukları için tarihteki en kötü babalardan biriydi" dedi. Murray "Baba Joe Jackson, Michael Jackson'a sesinin tiz tonunu koruması için kimyasal hadım uyguladı" iddiasında bulundu.

Doktor Murray, daha önce de Michael'ın sesinin kalınlaşmasını önlemek için aile başpapazı tarafından şarkıcıya hormon enjekte edildiği iddialarında bulunmuştu.

Michael Jackson'ın babasından oldukça korktuğunu belirten Murray, Jackson'ın onu gördüğünde kusacağını anlattığını söylemişti.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.