Arda Turan imzayı attı

Arda Turan imzayı attı

Başakşehir’in Barcelona’dan 2.5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Arda Turan, düzenlenen imza töreniyle kendisini turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törene Arda Turan’ın yanı sıra Başkan Göksel Gümüşdağ, Evershine Group Holding Kurucu Ortağı Ngai Hung Chiu, Makro Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan ve Medipol Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özer Koca katıldı.

İmza töreninde konuşan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Dünyanın en büyük kulüplerinden biri Barcelona'dan dünyanın ne iyi oyuncularından birini transfer ediyoruz. Başakşehir sadece futbol kulübü değil bir şirket ve hedefleri var. Arda'nın azmi ve arzusu bizi bu transfer konusunda motive etti. Biz bir şirketiz ve şirket statüsüyle yönetiyoruz. Arda Turan yarım sezon 2 milyon euro artı bonus, önümüzdeki sezon için de 4 milyon euro artı bonus olarak sözleşme imzalamıştır. Transfer için opsiyon ilk bizde. Barcelona'ya hiç ödeme yapmadan Arda'nın bonservisine yüzde 25 oranında ortak olduk. Önümüzdeki yıl satıldığı taktirde yüzde 20, bir sonraki yıl satıldığı taktirde yüzde 25 bize ödemek durumundalar. 41 milyon euroluk bir bonservis bedeli yatırımı yapılmışken Barcelona'ya hiç bir bedel ödemiyoruz. Şampiyon olursak 300 bin euro ödeme yapılacak" dedi.

Arda Turan da, "Başakşehir ailesine toplu bir teşekkürle başlamak istiyorum. Hayalime, istediğim şampiyonluk arzusuna, Avrupa başarılarına ışık tuttukları için teşekkür ediyorum. Atletico Madrid'e giderkenki günlerimizi hatırlatıyor bana bu imza. İnşallah beraber düşündüğümüz hedeflere ulaşacağız" dedi.

İspanya'ya gittikten sonra "Türkiye'ye dönersem Galatasaray'dan başka kulüpte oynamam" sözü sorulan Arda, "Kulübüm bana kucağını açarsa diye başlayan bir cümleydi o" yanıtını verdi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.