Ankara'da Queen rüzgarı...

Ankarada Queen rüzgarı...

Lemur Sanat ve Türk-Amerikan Derneği işbirliği ile Ankara'da Queen rüzgarı esiyor.

“We Will Rock You” Müzikali, 15-16 Kasım ve 1-2-8-9-10 Aralık tarihlerinde Türk-Amerikan Derneği Coşkan Daş Sahnesi'nde Ankaralılar ile buluşacak.

Müzikal hakkında:

“We Will Rock You” Müzikali, Ben Elton tarafından kurgulanan, dünyadaki tüm enstrümanların yasaklandığı, bestecilerin köreltildiği ve rock müziğin sadece bir dedikodudan ibaret olduğu distopik bir gelecekte geçiyor.

Bohemyalılar'ın fikir özgürlüğü, giyim kuşam ve canlı müzik gibi birçok hak için verdikleri mücadeleyi Queen şarkılarıyla anlatan müzikal, 18 ülkede binlerce kez sahnelenmiş ve başta İngiltere olmak üzere birçok ülkede 15'den fazla ödül kazanmıştır.

“We Will Rock You” müzikali Türk-Amerikan Derneği Coşkan Daş Sahnesi'nde, İngilizce olarak sahnelenecek ve Türkçe üst yazı uygulaması olacak.

Bugüne kadar Evil Dead: The Musical, In The Heights, Across The Universe, The Mystery of Edwin Drood gibi başarılı yapımlara imza atan Lemur Sanat ve Türk-Amerikan Derneği, herkesi Queen şarkılarından oluşan bu müzikalin heyecanını paylaşmaya çağırıyor.

Biletleri, Biletinial.com ve Türk Amerikan Derneği'nden temin edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler